Політика безпеки

ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ КОРИСТУВАЧІВ


Шановний Користувач!


Будь ласка ознайомтеся з Правилами зберігання персональних даних (далі за текстом Правила). Ці Правила встановлені інтернет-магазином tepla-hata.com.ua та регламентують порядок поводження з персональними даними користувачів, зареєстрованих в нашому магазині.

1. Основні положення

Реєструючись на сайті tepla-hata.com.ua, Користувач дає дозвіл на збір, зберігання, використання своїх персональних даних відповідно до цих Правил, Законом України "Про захист персональних даних", Законом України «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах» і Законом України «Про захист прав споживачів».

2. Використання персональних даних

Інтернет-магазин tepla-hata.com.ua може збирати, використовувати і зберігати такі персональні дані користувачів:
• прізвище ім'я по батькові;
• номер мобільного телефону;
• e-mail (адреса електронної пошти);
• поштовий індекс, адреса доставки;
• деталі замовлень.

Користувач дає згоду на використання інтернет-магазином tepla-hata.com.ua персональних даних для:
• надання послуг;
• комунікації;
• консультацій;
• клієнтської підтримки;
• повідомлення користувачів про новини, послуги та рекламны пропозиціъ інтернет-магазину tepla-hata.com.ua за допомогою електронних повідомлень, SMS, пошти, MMS і т.д .;
• поліпшення змісту сайту, послуг, і реклами;

3. Нерозголошення персональних даних користувачів

Інтернет-магазин tepla-hata.com.ua вживає заходів безпеки для захисту персональних даних Користувача від розголошення, знищення та від незаконного втручання.

4. Видалення персональних даних

Якщо Користувач не бажає надалі користуватися послугами інтернет-магазину tepla-hata.com.ua, його персональні данні можуть бути видалені / деактивовані.

5. Відмова від розсилки

Ми надаємо Користувачам право відмовитися від розсилки рекламних матеріалів інтернет-магазину tepla-hata.com.ua.